Doe mee De Bilt

Omgevingsvisie 2040

De gemeente De Bilt is een fijne plek om te wonen, werken en te ontspannen. Dit willen we in de toekomst graag zo houden en waar mogelijk verbeteren. Daarom is de gemeente De Bilt bezig met het maken van een Omgevingsvisie. Een Omgevingsvisie beschrijft de gewenste ontwikkeling van de toekomst van onze leefomgeving. Met als stip op de horizon het jaar 2040.

Doet u mee?

Laat ons weten wat u vindt van uw leefomgeving. Wat gaat goed, wat kan beter, hoe moet de toekomst van gemeente De Bilt er uit zien? U bent van harte uitgenodigd om mee te doen tijdens DE eerste maand van de Leefomgeving in april 2021.

We organiseren 6 digitale bijeenkomsten per kern één, meld u hier aan voor de digitale bijeenkomst en vul een enquête in op doe mee.

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen omgevingsvisie in gemeente De Bilt? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Doe mee De Bilt

Documenten

Klik op onderstaande link als u documenten wilt inzien die gaan over de Omgevingsvisie De Bilt. Binnenkort is ook een uitgebreide basisverkenning beschikbaar.
 

 

Lees meer

 

Doe mee!

De gemeente De Bilt vindt het belangrijk dat u als inwoner meedenkt met deze Omgevingsvisie. Hoe u dat precies doet ontdekt u door op onderstaande link te klikken.

 

Doe mee

 

Omgevingsvisie

Wat is een omgevingsvisie? En waarom maken we die? Kijk op onderstaande link. 


 

 

Lees meer

 

 

 

Cookie-instellingen